Mopoautot, veneet, perämoottorit,

varaosat verkkokaupastamme

 

Jos etsimääsi tuotetta ei ole näkyvissä verkkokaupassamme, voit lähettää tuotetiedustelut ja tilaukset sähköpostitse osoitteella posti@jussinmopoauto.fi

Suosittelemme käyttämään sivuston etsi-toimintoa. Tuoteryhmiä ja tuotteiden nimiketietoja muokataan edelleen. Tuoteryhmäsijoittelusta huolimatta tuote voi soveltua myös muihin merkkeihin/malleihin.

Tilauksen yhteispainon ylittäessä verkkokauppa-asetuksissa olevat rahtikulut, varaamme oikeuden veloittaa asiakkaalta rahdista aiheutuvat perusmaksua ylittävät kulut jälkivaatimuksella.
--------------------------------

Varaosia kaikkiin mopoautomerkkeihin ja -malleihin, mm. JDM, Chatenet, Aixam, Kubota, Microcar, Lombardini, Ligier, Grecav, Yanmar.

Varaosat myös Honda Power-pienkoneisiin.

Oikeus hintojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta pidätetään.

Tiedustelut:

posti@jussinmopoauto.fi

Juha Dahlman puh. 0400 590 412

juha@jussinmopoauto.fi

Jaro Dahlman  puh.0443014522

jaro@jussinmopoauto.fi

Miko Dahlman puh.02-6337519

miko@jussinmopoauto.fi


Verkkokaupassamme on monipuoliset maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.