Veneet ja perämoottorit jokaiseen tarpeeseen


Toimimme Honda Marine-perämoottorien valtuutettuna jälleenmyyjänä, huoltona sekä varaosien myyjänä. Torqeedo-sähköperämoottorit ovat myös valikoimassamme.

Kauttamme ovat saatavana myös Terhi-, Silver-, Faster- ja AMT-veneet tarvikkeineen ja varusteineen.

Edelläkävijä maalla, merellä ja ilmassa.

Innovatiivisuus ja taito kehittää uusia teknisiä ratkaisuja on tuonut Hondalle poikkeuksellisen laajan osaamisen, joka näkyy aina arkikäyttöön tarkoitetuista tuotteista maailmanmestaruustason kilpailukalustoon, Hondajet-suihkukoneisiin ja lähes ihmisen kaltaisiin robotteihin.

Hondan tekninen etumatka muihin näkyy kaikilla sen toiminnan alueilla. Jokaiselle Honda-tuotteelle on yhteistä korkea laatu ja luotettavuus, joilla on saavutettu käyttäjien luottamus. Niinpä Honda valmistaakin ajoneuvoja, moottoreita ja koneita enemmän kuin mikään muu yritys maailmassa.

Vuonna 1964 Honda toi markkinoille maailman ensimmäisen nelitahtisen perämoottorin.

Honda onkin maailman kokenein nelitahtisten perämoottoreiden valmistaja, ja se on myös kautta aikojen ostetuin nelitahtinen perämoottorimerkki maailmassa. Menestyksen taustalla on ainutlaatuinen ja varmatoiminen tekniikka, jolla Honda on aina erottunut muista perämoottoreista.


Terhin laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto kaikille vesille ja erilaisiin tarpeisiin. Valittavanasi on useita eri kokoisia soutuveneitä ja joko ratti- tai kahvaohjattavia moottoriveneitä eri kokoisilla moottoreilla. Kaikissa Terhi-veneissä on lukuisia nerokkaita yksityiskohtia, jotka tekevät veneen käytöstä entistä mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa. Tule tutustumaan ja valitse omasi!


Viisi miestä päätti 1990-luvun alkupuolella toteuttaa unelmansa ja alkaa rakentaa maailman parhaita moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Näin tehdäkseen he jättivät aikaisemman työpaikkansa saman alan yrityksessä ja perustivat omansa. Jo veneen ensimmäinen versio voitti parhaan uisteluveneen palkinnon. Tämän jälkeen mallisto on kasvanut pieneksi laivastoksi. Vuonna 2009 Silver siirtyi TerhiTecin perheeseen edustaen uuden omistajan tahtotilaa olla arvostetuin käytännöllisten veneiden valmistaja Euroopassa.

Nyt Silver näkyy ja herättää kiinnostusta kaikilla Suomen vesialueilla ja yhä useammin myös kansainvälisillä vesillä. Eikä se mikään ihme ole, sillä Silver on ainutlaatuinen vene: kestävä ja mukava, merialumiinin ja lujitemuovin parhaat puolet yhdistävä designtuote - maailman ensimmäinen AluFibre-vene. Ostaessaan Silver-veneen, tietää hankkineensa pitkäikäisen laatutuotteen, jolla veneily on helppoa, huoletonta ja ennen kaikkea hiljaista.

Silver - Hiljainen vene Hiljaiselle kansalle.


Faster on suomalaisille suunniteltu.

Intohimoinen asenne veneiden valmistukseen. Jokaisen veneen valmistuminen on tarkkaa käsityötä. Faster-alumiiniveneet eivät ole mitään massatuotteita. Faster on suomalaisilta suomalaisille käsityönä tehty. Kuin kotonaan maamme vaihtelevissa keleissä, kivikkoisilla rannikoilla ja karikkoisilla vesillä.


AMT-veneet täyttävät vaativimpienkin veneilijöiden toiveet. AMT-veneet ovat ensiesittelystään lähtien menestyneet erinomaisesti sekä suomalaisten että kansainvälisten venelehtien tuote- ja vertailutesteissä.

Suomalaisuus on AMT-veneiden filosofiassa keskeinen ominaisuus – alkaen suunnittelusta ja päätyen valmistukseen sekä ammattitaitoisiin AMT-kauppiaisiin. AMT onkin ensimmäinen venemerkki, jolle myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton avainlippu. AMT-veneet valmistetaan Kontiolahdella kahdessa modernissa tehtaassa, joiden kapasiteetti on peräti 1600 venettä vuodessa.

AMT-veneiden peruskonsepti on kiteytetty kolmeen sanaan:
Ajettavuus – veneiden kulkuominaisuudet ja suorituskyky Honda-nelitahtimoottoreilla on todettu erinomaisiksi useissa venelehtien testeissä.
Mukavuus – veneiden yksityiskohtien suunnittelussa on haettu ratkaisuja, jotka lisäävät kuljettajan ja matkustajien viihtyvyyttä. Veneiden varustetaso hakee omassa kokoluokassaan vertaistaan.
Turvallisuus – kaiken suunnittelun perustana on tinkimätön turvallisuus. Veneissä on ainutlaatuinen, uppoamaton ”Aina rantaan” -rakenne sekä lukuisia muita veneilyn turvallisuutta korostavia rakenneratkaisuja


Miamin venenäyttelyssä Enviromental Award -ympäristöpalkinnon voittaneen Torqeedo Travel -sähköperämoottorin myynti on nyt myös meillä. Tämä tavallista tehokkaampi sähköperämoottori on tarkoitettu pienten soutu-, purje- ja kumiveneiden voimanlähteeksi. Sen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat ympäristöystävällisyys, suuri teho, laaja toimintasäde ja helppokäyttöisyys.

Kaikki Torqeedo-moottorit ovat käytännössä huoltovapaita. Moottoreissa on turvallisuustoimintoja, jotka esimerkiksi estävät sekä moottorin ylikuumenemisen että mekaanisen ylikuormituksen.

Tule tutustumaan!